Jobba hos oss (Göteborg)

Den viktigaste egenskapen du har som vikarie är att kunna komma till en ny arbetsplats och snabbt få barnen att känna att du är där för deras skull.
Som ny och okänd person på en skola eller förskola har du alla möjligheter att komma in och sprida glädje och engagemang, och det är ju ändå det som är vår uppgift.

Vi rekryterar ny personal kontinuerligt och har introduktionsträffar fem dagar i veckan. Du är alltid välkommen att skicka in ditt CV och personligt brev/info om dig till oss på info@vikarieformedlingen.nu eller fylla i formuläret nedan.

Anser vi att du skulle passa in hos oss så kontaktar vi dig för ett introduktionsmöte.

För att jobba inom skola och barnomsorg så måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Har du inte utdraget kan du beställa det här.

Vi söker ständigt duktiga lärare (förskola, grundskola och gymnasium), fritidspedagoger, studie- och yrkesvägledare, förskollärare, barnskötare, kockarkokerskor, och annan kökspersonal samt städpersonal.

  Ditt namn

  Din epost adress

  Telefonnummer vi kan nå dig på

  Gatuadress

  Postnummer

  Postadress

  Personnummer ååååmmdd

  Hur hörde du talas om oss?


  Utbildning och erfarenhet
  Beskriv tidigare utbildning och arbeten som du har haft inom skola/barnomsorg och hur länge du arbetade. Berätta också vilka tjänster du är intresserad av.

  Jag har läst och godkänner vår personuppgiftspolicy.